STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-09-16

Sundsvall nästa/ Next stop Sundsvall

Åker på konferens och är hemma sent på onsdag. Skall vara på Södra Berget, och jag hoppas det blir bra väder. Har bara sommarkläder med. Kanske fel??? *Har stickat klart mössan till babysetet, men har svårt att bedöma om den är rätt i storlek. Den är så liten!! * Har nålbundit ytterligare ett par vantar, och de skall jag tova när jag kommer hem. Har köpt ett tovbräde av märket Louet, någon som känner till om det är bra?? *Har startat en resestickning, och det är Johannas vågiga sockor. * Vi hörs!! (Går inte att lägga upp bilder) I leaving for Sundsvall tomorrow and will be back late wednesday. Its a job-meeting. *I have finshed a baby, but i cant judge if its the right size..It looks small!! *Have needlebind a pair of mitten and when I home again i will felt them on my new washboard. Its called Louet, and I wonder if thats a good brand for this? *I have start knitting a pair of socks, "The wavy socks" designed by JOhanna Wallin http://knit2use.se/

4 kommentarer:

Maria sa...

Ehhh, sommar här uppe?! Det var länge sedan den försvann ;-) Just nu är det 6 grader varmt och regn. Men om ni skall hålla till inne så går det ju bra med sommarkläder förståss. Synd att du åker på onsdag för annars hade du kunnat besöka vårat stickcafé!

Cina sa...

Skulle precis säga samma som Maria. Kallt, regn och vantar på är det som gäller. Som sagt, synd att du inte är kvar på onsdag kväll. Vi har ju t.o.m lokalförening till Sticka i Sundsvall nu. :)

Johanna sa...

Trevlig resa och lycka till med sockarna. Hoppas jag svarade hyfsat tydligt :-)
Ser kul ut med nålbindningen också.

BertandFelix sa...

M-

I just ordered a book and needles to do nalbindingen. I will let you know if I can get the hang of it or not. :)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers