STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-09-07

Tiden går!! Time flyes!!

Jag förstår inte vad som händer, men jag har inte bloggat på evigheter. Det har varit mycket att stå i, men lite stickat har det blivit. Babytröjan är klar, men jag är inte nöjd till 100%. Kanske jag vänjer mig. Skall börja på en mössa som passar till den, och så har jag gjort klart mina tofflor. Skall bara sitta ner och vänta på att fötterna växer c:a 15 cm bara.....
I cant understand, but my time seems to be much shorter than anybody elses. I have not blog for a while, but now I enter the track again!! I have finished the babyswesther, but I dont like it. I have to start to make some sort of beanie to match the sweather, but I have a week or so until the nwe member arrive!! I have finished my slippers but I have to sit down and wait so my feet can grow at least 6" before they fit...........

4 kommentarer:

Pia sa...

Åh, så fina tofflor vi gör!

elisabet sa...

var hittar ni mönstet till dom fina tofflorna?

Froding sa...

Genom Britt Marie som har fått det genom en Husmodersförening(?)
Jag skänkte 50:- till föreningen som tack för mönstret!!
De är jätteroliga att sticKA.//mARIANNE(http://brittmariel.blogg.se/

Gerda-Thyra sa...

Ja visst är de kul att sticka, dessa tossorna! Men STORA blir de... fniss... jag upptäckte det i tid, så jag stickade bara 6 ränder på ena sidan och fick sömmen på insidan i stället! Men fina är de och sitter bra på foten om de blir i rätt storlek!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers