STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-10-21

Så kul med nål och tråd!!

e
Jag har varit på Hammarö hela helgen och sytt! Det var NBV som hade anordnat kurs i sy sina egna underkläder och baddräkter, och det var tre tjejer från Örebro som hade med sig massor med tyg, spetsar och band samt en massa kunnande. Helt suveränt. Jag har nu måttanpassade trosor och BH, och även Helena fick ett set. Detta var inte sista gången, och som tur är skall det bli en kurs till våren igen. Lite stickat har det blivit under veckan och nu är mitt bidrag till vanttävlingen i princip klart.
I have been sewing all weekend, bra and trousers for me and my daughter!! All in specialsize for both of us! I was enjoying this a lot, and it all looks so good. This is Helenas set!!

5 kommentarer:

Inger sa...

Oj, vad tjusigt.För länge sen gick jag också kurs i denna sömnad.Så mycket underkläder har det inte blivit sytt,men en massa spets och resårer bor i mina lådor.Badkläder sydde jag en del när barnen var små.Nu får jag nästan ingen tid till att sy.Köper dock tyg i fall att.

Gita sa...

Jag är mycket imponerad! Vilket tjusigt set! Du är verkligen duktig vid symaskinen.

Inger F sa...

Otroligt!
Nu när du har måtten och mönstren, måste nästa steg i utvecklinen bli stickade underkläder - givetvis med pärlstickning!

sticka med mera sa...

Imponerande. MEN är det lönsamt.....Ulla

LenaL sa...

Så ljuvliga! Vilken känsla det måste vara att ha egensydda, silkiga underkläder.

ha det jättegott!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers