STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-11-03

Från Donna i USA/from Donna in USA

Tita vad som kom från Donna i USA! En härlig almanacka med kor( jag jobbar ju på ett mejeri så den skall hänga på mitt kontor) En sjal med kor, blir bra att ha när det blåser. En orange väska med texten " Stitch-N-Pitch", den är redan fylld med garn. Så en påse med Jelly Beans med olika smak. De är nu slut...
Så till sist; en ljuvlig härva ullgarn i en färg som det står MARIANNE på. Jag har inte bestämt vad jag skall göra med den. Helst vill jag har den som klämgarn. Så fin är den!!
TACK Donna!
Look what Donna from USA send to me. A lovely calender with cows( i work at a dairy, so I will hang it on the wall in my office) and a shawl with cows, will wear it a windy day!!
A orange bag with text" Stitch-N-Bitch" Its already filled with yarn. Så a bag with Jelly Beans, I have already eat all of them. So the best of all; a skein of a wonderful orange wollyarn. I have not decide wath to do with it, It is possible I just keep it as a squeeze-skein"
THANK YOU DONNA; I REALLY APPRICIATE IT!!

4 kommentarer:

Maria sa...

Åhh, jag blir lite avis på påsen!! Jag har länge velat vara med på "Stitch-N-Pitch", men det arrangeras ju bara i USA där basebollen är en mycket större sport än i Sverige. Men jag får väl sätta mig på en match och arrangera en egen tillställning ästa sommar....

Bim H-D sa...

Åh, inget dåligt paket du fått dig. Sådana personer måste man vårda väl ;)
Kalender med kor? Hm, passar ju bra till dig, hihihi... Jag hade önskat mig en med grisar, hrmpf... undrar varför, hihihi...
Garnet förstår jag om du har klappläge på, ser underbart ut! Och nästan lite Halloweenvarning där, men läckert!!!
Må så gott... västvärmländskan... kramis och sticka lugnt... önskar jag hade kommit iväg i onsdags - gubben jobbade kväll, suck...

Froding sa...

Ja,visst är hon snäll Donna. Det finns saker som man är extra mallig för at man äger, och den oranga kassen är just en sådan.
För mig är det orangevarning året runt så det passar mig som hand i handske, däremot firar jag inte Halloween. Det är en typisk sak som kan vara kvar i USA!! Oranga väskor däremot kan få komma hit eller hur Maria??

Pia sa...

Vilka mysiga saker!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers