STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-11-24

Mina ULLvantar med LINgon/ My mittens

Jag kallar dem ULLvantar med LINgon eftersom ULL och LIN var temat för tävlingen.
Detta var mitt bidrag till vanttävlingen som anordnades av Brunskogs Husmorsförening och Solörs husflid. De är valkade nålbundna vantar med tovade lingon och broderade klasar på framsidan samt en liten på tummen.Till vantarna skulle det vara en huvudbonad, halsduk eller sockor, samt egen design. (Jag gjorde även ett nålbundet pannband)
This is my contribution to the mitten-competetion. They are needlebinded, and felted with felted lingonberry and embroidered berrys att the thumb and forside.

2 kommentarer:

Eva sa...

Vad snygga de var dina vantar. Var du uppe i Brunskog och tittade på utställningen? Det skulle vara en omröstning hur gick det i den? Har eller någon annan blider från utställningen?

Hälsningar Eva i Storfors

Froding sa...

Hej!
Jag har inte varit där och vet inte vilka som vann. Kanske det blir avgjort efter utställningen varit i Norge. Hoppas det kommer en bild från utställningen imorgon( i tidningen) så man kan se vilka typer av vantar som vann.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers