STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2008-01-26

NY BOK/NEW BOOK

Jag har köpt en ny bok! Att kunna sticka 2 sockor på en gång låter som en saga och jag vill prova. Jag lider ju inte av Second sock syndromet, men tekniken verkar kul. Boken är pedagogisk med bra bilder och bra instruktioner. Vill man göra som vanligt, så kan man använda mönstren som finns i boken i alla fall och de tycker jag var väldigt bra!! Jag köpte min på Adlibriks! http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=1580176917 I have buy a new book! To knit 2 socks at the time seams like a saga, and I dont have any problem with the second sock syndrome, so its not a problem for me, but I will learn the technique! I do like this book, good explenation and nice pictures. The pattern in the book is very nice too, so if this technique doesnt fit its possible to use them in the normal way!!

3 kommentarer:

Pia sa...

Tack för tipset, ska beställa den.

Bloggblad sa...

Hej
Jag var nyss inne på "Stickning" och såg att din kommentar där om att du sjungit sången om sockerkakan - var det inte äppelkaka? var obesvarad. Konstigt, jag trodde jag svarade.
Att det var kul att du kände igen mig från en sång alltså...

Jag har inte varit inne på den sidan sen i somras, jag stickar för fullt, men ids liksom inte vara med i nätverk av den typen, eller facebook. Jag har min blogg och trivs med den.

Sjunger du nåt med Elisabeth F? Vi har mailkontakt, men träffas inte så ofta längre.

Strumpstickan sa...

Tack för bra tips, beställde direkt:)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers