Detta är baguettreceptet från Jan Hedhs bok "Bröd".
En poolish satt kvällen innan, vetemjöl special, och så knådning( i assistenten) i 20 minuter.
Så lång jäsning och in på bakstenen.. Tyvärr är den sten jag köpte från Hemma på 30x30 är för liten för två bröd, så en på 40x30 vore bättre. Brödspaden jag köpte från Hablingbo Delikatess fungerar bra. Jäskorgarna funkar också bra och inget har fastnat.
STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!
2008-02-23
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Oh så vackra!
Har du sett Martins blogg, på tal om bröd?
Jodå, nog följer jag hans förehavanden. Fast någon Levain verkar det inte bli för mig!!
Skicka en kommentar