STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2008-05-04

Cologne och sommarväder

  • Idag har det blivit lite av varje. Det har blivit ett uppsnyggat jordgubbsland i trädgården.(Fast där har Lennart och Jens gjort det mesta)
  • Maten som serverades idag var fläskfilé med klyftpotatis och hemlagad Bearnaise-sås. Till efterrätt var det kladdkaka med hallon och grädde. Ja ja...( det var jag i alla fall)
  • Deklarationen var avklarad sedan flera dar. Rekord...
  • Jag stickar på min Cologne, och snart startar hockeyn på TV6. Vi har för ändamålet köpt en ny tv-låda så nu har vi 4 lådor under TV:n.
  • Har fått leverans från Jannettes Rare Yarn. Bl.a. en citrongul väska från Elisabeth Austen, Rowan; Kid Silk Haze till min Cologne-tröja och en ny Addi-rundsticka.
  • Började sticka med en rundträsticka men usch så obehagligt det var!! Garnet är Rowan 4ply Soft och det är så mjukt och trevligt att sticka med.
  • Jag skall snart börja packa eftersom jag åker till Skövde imorgon. Skall på studiebesök på Volvo, och på tisdag till Arla Götene!
  • När björken får musöron skall man göra basturis, tänk på det Eva!!

2 kommentarer:

Eva "Mitt i ko och fårflocken" sa...

Det var ett bra tips att gå ut och nypa ris av björkarna. Jag har hört att om man skall göra vispar av björkris eller en ny stallkvast skall detta ris tas innan morsdag. Tack igen för tipset det får bli ett besök i skogen i morgon Några trä får lämna i från sig bidrag till nya...... Vi har ännu ej någon bastu men man vet ej vad som sker under sommarens byggbom här på gården. Må gott/Eva

Inger F sa...

Puh vad det är mycket att stå i så här på vårskarpen. Vad sägs om att få vara frisk och ligga och lukta på blommorna?

Hälsningar från en Inger som går hemma med feber "UNS" dvs utan närmare specifikation :-(

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers