STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2008-05-02

Det ena ger det andra...

På Valborsmässoafton lyssnade vi på manskören och såg brasan i Mariebergsskogen. Vårtalet hölls av Dick Johansson, VD för Klässbols Linneväveri. Han pratade bra och i slutet nämnde han att Kaffekvarnen i Klässbol öppnar på säsongen på 1:a maj, så vi bestämde att åka dit och MAJJA. Väl där så fikade vi vid bord med hemskt vackra dukar. Det var givetsvis Klässbolsdukar. Så då tog vi oss till väveriet( 250m bort) Väl där blev det dukar med Linblomman och en kom med lingarn som skall bli en sjal samt en trevlig pratstund med Dick Johansson!! Så kan det gå bara för att man vill höra gubbar sjunga in våren!!

2 kommentarer:

Agneta sa...

ja så kan det gå, men låter som en väldigt trevlig dag:-)

Eva "Mitt i Ko och fårflocken" sa...

Underbart att få möta våren med manskör och brasa. Saknar tiden i Lund då jag alltid tog cykeln till Lundagård för att höra våren sjungas in. Här borta på min kant i Värmland har det verkligen hänt mycket med blommor och blader denna helg. Nu blommar blåsippor(dock på sluttampen),vitsippor,gullvivorna syns i gräsmattan och jag har sett massor med liljekonvalje blad. Kan tänkas om man kan plocka några till konfirmationen nästa vecka. Får och lamm väntar på att få komma ut på bete. I år är våren tidig för redan i förra veckan had björken börjat få musöron. Nu väntar vi på mer vårbruk och min make tror att innan slutet av maj har vi börjat skörda ensilage.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers