STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2008-05-22

>>> drömma kostar inget <<<<<

Idag var det den 13:e dagen med soppa. Det går över förväntan men det skulle vara roligt att äta. Det är väl det som är problemet att det är så socialt med mat. Tackade idag nej till en gratislunch. Har inte haft tid att sticka idag men jag jobbar på min Beeknees-tröja. Det finns ju en deadline på den så det gäller att låta stickorna gå. Vi har fulltecknat på Stickstämman så det skall bli kul att träffa så mycket nya människor som kommer från olika delar av landet!! Ha så kul ni som får äta kvällsmat....

1 kommentar:

Bim H-D sa...

Hm, kör du bara med soppor av Xtravagansa? De har väl även bars? Testa det och få tugga? Nä, jag har inte testat, men de har det på Hälsokompaniet i sina grupper... Har för mig att vissa även köper bars och inte bara "påsmat" ;)
Må så grankott... och vi syns om inte annat i augusti... varför krockar allt med stickcaféer annars? Men, helt blir ni då inte av med mig, hihihi... längtar redan!!! eller, lite sommar först va?:P

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers