STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2009-02-25

Sockgarnsrester/ Sockyarn left stash...

Har städat bland mina garner och det blev en IKEA-kasse fylld med rester från mina sockor. Vad gör man? Slänga? ICKE!!! Sticka? NJA! Fast det finns en fin filt i Vivan Höxbris teknik, så det kanske kan bli något.. Jag slängde mycket garn som aldrig kommer att bli något och när jag fyllt soppåsarna, åkte Lennart direkt till tippen innan jag hann ångra mig!! I have sorted my stash and I almost filed a IKEA-bag with all my left yarn. But I can´t throwe it away, maybe I made a blanket in Vivan Höxbros technique

3 kommentarer:

Anonym sa...

varför virkade du inte av det? Ett annat förslag är att skänka det till röda korset. Där blir det babypaket. Slänga går bort!

stickresan sa...

Har du sett filten Lizard Ridge på ravelry? Den ser riktigt läcker ut med alla färger.

Anonym sa...

Jag har stickat en sittdyna(lång korv 3 m) av mina Opal/Regia och andra sockgarn.Sytt ihop den och stoppat med kuddstopp och rullat ihop den..Underbar bilkudde precis lagom så jag slipper solen i ögonen kort som jag är.Gå in på StickKines blogg och titta på den.
Annars skänker jag garner till dagis! Ha det gott./Ella.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers