STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2010-05-14

Trysil och Ryggont

Jag har inte kunnat ligga i min säng så jag har sovit på TV-soffan. Wilma gillade också att ligga där. Ikväll åker vi till Trysil, och jag hoppas kunna gå någon promenad samt sitta i bilen hela vägen dit. Börjar bli trött på värken nu. Tack för alla goda råd!! Jag använder mig av Ipren, Voltaren-salva, värmedyna och lite rörelse. Skall försöka få tag på en sjukgymnast, men vet inte vad det kan hjälpa!!
Jag har stickat klart ledtråd 2 på Maj månads mysteriesockor, dock med stor möda. Ryggen gillade inte riktigt detta så några varv per gång...Spilmattan lindrar värken och har använts då och då! Skall väl också meddela att valet av garn till mina strumpor var lite Expressen och Aftonbladet; jag föll för det grönturkosa "Surf" eftersom det var den mest enhetliga färgen. När man stickar mysteriesockor vet man ju inte hur det slutar. Vis av tidigare sockor där mina slutade som en splash av mönster och färger, så tog jag ett säkert kort. Färgen är så glänsande och mättad grön att det är en fröjd att sticka av det. Nästa ledtråd kommer 15/5

1 kommentar:

LivM sa...

Sokkene dine blir flotte. Men det er jo synd at du plages slik med ryggen da. Håper virkelig at du bedres snart, eller får hjelp til å bli bra! Lykke til!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers