STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2010-10-05

Min Drops-kofta i Bomull-Lin

I somras köpte jag garn till denna kofta i Bomull-Lin. Jag tyckte den är så fin och särskilt runt halsen, där den inte är så vid. När jag stickar upp till halsen så inser jag att den kommer inte att bli som på bilden. Jag läser igenom mönstret igen för att om jag gjort något fel, men icke. Den är helt korrekt stickat. Kolla på bildlänken och se på axelpartiet på modellen. Det är mycket som skiljer. Jag blir skitsur eftersom det var orsaken till att jag köpte och stickade den. Priset ligger ju nästan på tusen kronor.Har skrivit till Drops men de har inte hört av sig, och påFacebook säger de att de aldrig fått någon förfrågan. Jag kommer att länka hit, så får vi se vad som jag får för svar.
Någon som håller med mig? är det inte falsk marknadsföring?

2 kommentarer:

Marika sa...

Men den ser ju inte alls ut som på deras bild!
Det är ju en helt annan ringning, både bredare och djupare!
Jo, det är falsk marknadsföring.

Stickeri sa...

Deras bild stämmer inte med mönstret. Det är många fler maskor på axeln än på mönstret. Men det du stickat stämmer nog med måttskissen på slutet. Jag skulle gjort om innan jag började. 10 cm axel är väldigt lite om man inte har väldigt stor halsringning eller puffärm. Jag tror min axel på grundmönster till skjorta är typ 13 cm. Och då är det en ordentlig ärmkulle och väldigt lite hals. Mindre än 12 skulle jag inte köra på en sån där kofta. Och det tror jag inte dom har på bilden heller...

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers