STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2011-02-20

Syfestival och Årsmöte i Sticka

Folk och garn i massor, och tyger,pärlor och ja allt möjligt. Fast jag blev liksom lite mätt redan i start. Köpte Opal-garn, enfärgat Zupperwolle eller vad det heter. En till Knit-Pro rundsticka 2,5mm till sockor. De har en förmåga att försvinna resp gå av( inga stickor håller när man sätter sig på dem) En blus(hm hm), gelekulor att ha i blomvaser( ännu mer hm hm) , en borste att ta bort katthår med(superbra) samt nu kommer det::tam tam tatammm: Ett kaninskinn som ser ut som ett katt eller leopardskinn. Hemskt eller hur? tänkte ha det till att skrämma katterna med," kolla vad som kan hända om ni inte sköter er"... Wilma blev galen när hon såg det, började bita och tycka i det. Så det var värt 50:-!!! Stickas monter innehöll bl.a. några uppstickade "stjärnhopar" de är snygga, men jag har inte börjat på någon ..ännu! Ni vet väl att man får inträdet gratis till mässan om man är med på årsmötet samt en kasse med diverse roliga saker. bara det kan vara värt medlemsavgiften!! Vi var många på årsmötet som gick snabbt även om vi missade föresläsningen pga av att vår buss. Nu ordförande blev det; Emy-Ann Ländin tar över stafettpinnen efter Helen Keijser som avgick liksom Helene Wallin och Inger Roback. Jag blev kvar ett år till som revisor.
Den åländska butilen Svalan hade massor av färgglada nystan i sin monter.
Garntjänst med sin inte så glammiga försäljning av bomullsgarn.
Några riktiga proffs på en och samma bild; Helene som jobbar jättemycket med Stickas hemsida och är en inspiratör. Hon har kurser i estnisk sjalstickning, nallestickning(Fair Isle) mm. Så Ulf från Norrland som är ett garnenergiknippe. Han pratade sig varm om nässelgarn, vore han pastor så skulle kyrkan vara full!! Så Veronika i bakgrunden!!

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers