STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2011-04-17

Places cable aran från Fall 2007

Interweave Knits tidning från hösten 2007 innehåller förutom Tangled york cardigan även denna tröja. Köpte för ett tag sedan Summer Tweed och har funderat på vilken tröja som skulle passa till detta garn och valet för på den hör. Har samma masktäthet men jag har fått gått ner från 5mm till 4mm. Detta garn är svårstickat, man får jobba med varje maska och hur jag än gör så blir det ränder,.....händer aldrig annars!! garnet är ljust orange är köpt hos Jannettes rare Yarn till det mycket facila priset av 25dollar/500g.normalt 8dollar/50g. http://www.jannettesrareyarns.co.uk/

3 kommentarer:

Inger sa...

Många fina saker du gjort den senaste tiden. Stort grattis till SM-medaljen!

Anonym sa...

Det där är inget lätt garn, jag gjorde nog tre försök innan min kofta blev bra. Den är gjord i påfågelsmönster och det passade bra. Underbart material bara man orkat sticka det, mjukt och varmt på vintern och svalt på sommaren. Fugerar direkt mot huden.

Lycka till önskar Barbro

Froding sa...

Inger; Tack gör beröm och tack för det men man kan väl säga att Linköping var med på ett hörn;-)
Barbro; ja nog kommer tröjan att bli en trevlig upplevelse till sommaren, MEN usch va jobbig att sticka. Det värker i axlar och handleder. Skall vara något väldigt speciellt om jag skall sticka med det igen. Har gått ner till 4.0mm mot mönstrets 5.0mm, vilket gör att även det tar emot. Garnet kostade mindre än 3dollar/härva vilket gör att man står ut!!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers