STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-07-31

Hej på er! Hemma igen! På kattfronten kan meddelas att alla kattungar har bytt hem. De små killarna, Ivar och Vitnos, lämnade hemmet strax innan vi åkte på måndagen. På strickfronten, ja.. ett framstycke på Pagoden har det blivit. På Skåne-fronten ..Vi har åkt till platta Skåne för att gå i Brösarps backar, klättrat upp på Stens Huvud och kollat Kullens fyr. Det känns som vi fattat fel... Bohus museum får vänta tills nästa vecka, eftersom de stängde långt innan vi hann upp till Uddevalla. Vi hann med en sväng i Köpenhamn också, smörrebröd och öl i Nyhavn. Fast vi var inte ensamma där, kan man lugnt konstatera!! Vädret helt som det skulle, solen stekte och brände. Nu när vi väl är hemma har den gått i moln. Har trixat lite med mina Blog-knappar och hoppas att det funkar bättre nu! Alla har inte kommit dit de skulle men det tar sån J--a tid!

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers