STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-08-17

Hej på er! Johanna! Här är min variant av den blå tröjan!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den är ju underbar. Jag är lite förtjust i höstfärger också, det är en ny förälskelse vid sidan av min ständigt återkommande stora blå förtjusning. Fick du kombinera färgerna själv? Du sa att du önskade att du gjort ytterligare en mönsterrapport, hur menar du i förhållande till mönstret i boken?
Jag ser verkligen fram emot att få börja med min.

Hälsningar
Johanna

Anonym sa...

Hej Johanna!
Jag valde färgerna med utgångspunkt från tröjan på sidan 140. Beställde färgprover från Hillesvåg och de tog samma pris det kitet som originalet. Ja, jag tycker den blev för kort för mig, och borde alltså ha gjort en rapport mer än mönstret angav. Har för mig att det finns några fel i mönstret. Skall kolla i mina papper. Av garnet jag fick över gjorde jag nästan en hel tröja till!! (randig, men kompletterad med 50-100g i annan farg) Den finns på min sticksida på hemsidan.

Fru Schwartz sa...

Hej;-)
Hvor ER den bare flot, din trøje...Et fantastisk stykke arbejde...Bare det var mig, der havde mod på det!

Strikkehilsner fra Helle

Froding sa...

Hej!
Ja, visst är den fin! Jag är jättestolt över den, och skulle inte du klara av att sticka en sådan tröja?? Din Raspunzel är ju helt otrolig, och du, jag kunde!!
MVH/Marianne

Anonym sa...

Nydelig genser! Flotte farger og skjønt mønster. Jeg vet av erfaring at det er slitsomt å strikke mønster i to så like fargenyanser, jeg strikket en gang en genser som jeg bare kunne arbeide med i dagslys... Hilsen Fuglemamma, en blogger fra Norge (www.fuglemamma.sprayblogg.no)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers