STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-10

Mail Mail..... Jag har problem med min mail. För det första kommer det dubbelt av alla...det kan jag stå ut med, men jag är med i Knit-a-long för ERIS; Six Socks, Mystiska sjalen och Sticklistan. I den med sjalen kommer det så mycket blaha-mail att jag sonika har strukit bort alla för att få någon ro. Har ni skickat något mail, men inte fått svar så kan jag ha slängt bort det... Skall försöka bli av med funktionerna att få alla mail,men vet inte riktigt hur... Hej så länge!!

2 kommentarer:

Mitz sa...

Din mystiska sjal är vacker! Vilken färg, underbar. Vilket garn använder du?

Froding sa...

Garnet heter Prestigio Super Kid Mohair,och är på 245m/25g(det är i tunnaste laget för att kännas bekvämt!). Jag köpte det på Strikkedilla i Oslo. Fast jag har bara 2 nystan så jag får göra en mindre sjal. Blir den slutliga sjalen fin, så gör jag den i något lite tjockare garn. Jag gillar att sticka sjalar i Drops Alpacka, så det lutar att det blir det!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers