STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-11-17

Snart är det jul.....

Så jag erkänner...det kom ett paket förra veckan också...Det var Pam Allens "Scarf Style" Den innehåller mönster på allt som man kan snurra runt halsen. Finns det något i den som lockar?? Ja, Enes sjal och snurrsjalen, och den roliga fläthalsduken som blir lika på båda sidor. För övrigt kan jag stå över de andra mönstren(tror jag) Den får betyget godkänt(* * *) eftersom det snart är JUL.

Jag stickar vidare på min socka från igår i OPAL enfärgat turkos, för att det är jul ;-o ), och jag har lagt den röda tröjan åt sidan eftersom jag tycker den inte ser så fin ut(Garnstudios Muskat). Det verkar som jag nu är inne i en period, där jag bara blir nöjd med de små tingen..suck....

1 kommentar:

Karin sa...

Hej,

Jag var också mkt imponerad av fläthalsduken som var lika på båda sidor. Tills perfektionisten slog till efter några rapporter. Den är inte exakt lika på båda sidorna. Så det finns fortfarande en föredragen framsida och en helt ok baksida. Men idén är genialisk och jag kan mkt väl tänka mig att göra det i ett lite luddigare garn än Rowan Cashsoft dk som visade lite väl mkt.

//Karin

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers