STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-01-07

TYSK ORDER...: Detta var vad jag fick med sändningen från Tyskland. Det som jag beställde utan att veta vad det var; ta tam...ta tam ; ett garnnystan. Konstigt va?? Vad blev det?? : De blå-naturfärgade har nu blivit ett par mockasiner enligt boken av Anita Gunnars.(bild kommer) Jag gjorde dem i det tjockare strumpgarnet för att få något som tål slitage. Detta 6-ply stämmer bra med masktätheten. RESTEN DÅ??: Jo...det lades bland de andra 511 nystanen av OPAL-liknande garn. Fast är det något garn man inte kan få för mycket av så är det sockgarn. I love it.. Ishockey: Färjestad vann över Leksand. Hur mår du Lena? Det är bara att inse att ni gör bra knäckebröd, man kan inte få allt....MODO vann över Timrå. Grattis Ulla!! Fast så mycket reklam för MILKO har du nog inte sett på år och dag eller hur?? Så det hade något gott med sig ;-)) Så jag hoppas nu att ni firar med ett glas mjölk. Så dagen bästa händelse: VI HAR HITTAT DOPKLÄNNINGEN!!! (utan hjälp av någon synsk person, det räckte att skicka ner Lennart i källaren och lyfta fram några kartonger..) Så nu kan Elin döpas i samma klänning som Jens och Helena!! Bästa händelse nr2: Jag har varit med och bjudit på "Fiskartröjor" av Alice Starmore på Tradera (http://www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=22765188) men kom på att man kan köpa den engelska versionen på till en betydligt lägre penning( ung. 250:- med frakt och allt!!http://www.amazon.com/gp/product/1570760292/qid=1136673064/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/104-4874626-8515145?n=507846&s=books&v=glance Vi har nu lyssnat på Fantomen på Operan, både CD-och DVD-versionen. Har sett den på Oscars 2 ggr och hela familjen kan inte få nog. Jens funderar nu på om det inte vore idé att åka till London eller New York för att se den igen..Han var 7år når han såg den sist.

1 kommentar:

Christina sa...

www.resfeber.se
Där finns det resor till London och Fantomen på Operan...Kanske vore nått dä?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers