STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-08-14

Dag 3 Lördag med otendagsfirande

Då var det dax för Gotländsk sticksöm, med Ulla Persson. Det var mönster som Hermanna Stengård nertecknat i början på 1900-talet, och vi stickade oss igenom Gåsöga, Kråkspark m.fl. Det blev en rejäl provlapp. De var roliga att sticka, men hur man gör om man stickar fel...tror jag ingen vet!! De Gotländska lokaltidningarna var där och gjorde reportage, och jag råkade hamna med med på en bild. http://www.gotlandsallehanda.se/%5CGEN_Utmatning.asp?ArticleID=1253852&ArticleStateID=2 http://www.gotlandsallehanda.se/%5CGEN_Utmatning.asp?ArticleID=1253746&ArticleStateID=2 Annars var det Ivar som fick mest uppmärksamhet, ensam kille bland 120 "tjejer"! På eftermiddagen var det promenad till änget och vi fick delta i "Otendag", det var spelmän som underhöll och vi fick kaffe med saffransbulle, gorån och kaka. Jättetrevligt, och vi stickade hela tiden!! Bilden på de gamla damerna som satt i skuggan finns på flera bloggar, så jag avstår men jag gillar den. Så vill jag sitta när jag är gammal!!

1 kommentar:

heidi sa...

Det låter som om du haft jättekul!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers