STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-08-13

Dag2 fredag

Då var det den första långkursen, och jag hade valt "Stickning, ett hantverk att utveckla" med B-M Christoffersson. På bordet fanns garn i alla regnbågens färger och flera av hennes mönsterböcker, och vid bordet stod Britt-Marie och berättade om sin resa genom teknikerna. Hon har gjort ett kompenduim, och det har jag ett ex. av nu!! Vi provade olika tekniker samtidigt som vi småpratade, och det som var roligast var när Britt-marie berättade att hon var utbildad ordningsvakt. Stickningen Modesty Blaise!! på eftermiddagen var det studiebesök på Huskroken och Gotlands Ullspinneri. Det blev ett nystan från varje ställe. Ullgarnet "TÖIS" var så mjukt att det blev ett hekto bara för att klämma på!! Köpte även en I-cordmaskin!! Fortsättning följer..imorgon

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers