STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-08-21

Nya prövningar

Idag har provat på att sy en liten quiltat väska.....det enda man kan säga är att: ALLA ÄR VI BARN I BÖRJAN....Det började bra, jag har sytt en del i mitt yngre liv, så helt bortkommen är jag inte och mina instruktionsböcker är på norska och den andra på japanska.Jo ni läste rätt... Fast som med allt som är kul har det roliga ett slut och för mig heter det slutet : Blixtlås på metervara.. HUR I FRIDENS NAMN FÅR MAN KLÄPPEN PÅ BLIXTLÅSET?????? Tills jag kommer på detta så får jag sticka på min egendesignade kofta...det låter bra va??? I den här affären shoppade syster och loss...hon köpte paprikatyg till köksgardiner!!

2 kommentarer:

Bim sa...

Hjälp... jag vill in i den butiken och kolla... Den måste vara livsfarlig att ens ta ett steg in i, men ändå... Antar att man skulle behöva en stor lottovinst för att komma ut ur den butiken sedan då också, eller???
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis, en glesbygdsbo som aldrig ens skådat dess like... bara, typ quilting i en hel butik, eller??? Hm, vi som inte ens har tygaffär hos oss... ... ...
http://sjoebacka.hotserv.dk

sanna sa...

Hej marianne!
Sitter det inte kläppar på blixtlåset?
vilken butik!!!!! Lite farlig för mig som syr mycket.
jag kan hjälpa med blixtlåset om du vill. Ta kontakt med mig.
Sanna

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers