STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-10-27

I Värmlandstidningen!!/In the local paper

Det finns en länk till i dagens NWT, hälsar min bror som skickat denna länk!!
Själv har dagen varit full av IKEA-besök. Vi har köpt flera saker till mitt syrum/sakrum.
Tänk vad saker man kan ha, nästan lika mycker som vissa fyller sitt garage med, men då är mina saker för det mesta mjuka; tyg,tråd,garn mm. Fast min maskinpark är ganska stor nu, 3 symaskiner, en stickmaskin (och några utrangerade symaskiner).
Har stickat på min Rogue idag,bålen och huvan nästan klar, och ena armen påbörjad. Den är fortfarande RollsRoycen bland tröjor om man bara räknar mösnterkonstruktion. Tätt därefter kommer Hanne Falkenberg. http://www.girlfromauntie.com/patterns/shop/rogue/detail.php

5 kommentarer:

Åsa sa...

Hej Marianne! Är en norrlänning som kollar in din blogg.Gillar den. Nu ska jag åka till min svärmor i Värmland och tänkte höra med dej om det finns nån rolig garnaffär där dom säljer lite


ovanligare garner typ handfärgade.

Froding sa...

Hej!
I Karlstad finns Stick&Sy där finns lite handfärgade garner.
I övriga Värmland har jag dålig koll eftersom jag för det mesta letar UTANFÖR Värmland!
Vi har färgat i mikron några gånger, och på det sättet gjort flera fina härvor!

No'omi sa...

Vilken fantastiskt vacker tröja! Blev genast sugen på att köpa det mönstret. Men har aldrig handlat från den sidan och undrar om det är en ok sida, dvs kan man lite på dem att man får varorna man betalat för? Är mönstret lätt att följa?

Froding sa...

Det har inte varit problem för mig att köpa från henne. Jag har även stickat koftan osm heter Erin. Det är mpnga runt om i världen som stickat dessa tröjor och jag har inte hört någon som råkat illa ut vid beställning. Hon har ett annorlunda upplägg på sina mönster, de är på många sidor och hon berättar hur man skall göra i "riktiga" meningar, och varenda maska är beskriven känns det som!!
Du kommer inte att ångra dig, men du skall inte bli försträckt när du ser mönstret första gången.

Monica Hansen sa...

Vacker tröjmodell!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers